Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En forræder er min ven

En forræder er min ven

27/03/2022 | Flixfilm

En forræder er min ven på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Georges arbejdede for det tyske politi for at slippe ud af fængslet for en mindre lovovertrædelse. Efter krigen hjælper en spion ham med at komme videre.

En forræder er min ven havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En forræder er min ven på YouTube.Se En forræder er min ven på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om En forræder er min ven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En forræder er min ven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En forræder er min ven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En forræder er min ven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar