Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » En fremragende lille forretning

En fremragende lille forretning

14/07/2023 | Flixfilm

En fremragende lille forretning på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En dygtig kok håber, at en professor kan vise ham, hvordan han skal drive sin egen restaurant, men lærerens egne kreative ambitioner kunne gå hen og forstyrre planen.Se En fremragende lille forretning på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

En fremragende lille forretning havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En fremragende lille forretning på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om En fremragende lille forretning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En fremragende lille forretning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En fremragende lille forretning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En fremragende lille forretning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar