Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En god dags arbejde

En god dags arbejde

31/07/2021 | Flixfilm

En god dags arbejde på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En søndag morgen begiver Jean sig ud med sin mor i sidevognen for at udføre dagens opgaver – en række nøje planlagte mord.Se En god dags arbejde på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

En god dags arbejde havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En god dags arbejde på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om En god dags arbejde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En god dags arbejde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En god dags arbejde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En god dags arbejde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar