Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En gylden enke

En gylden enke

05/04/2023 | Flixfilm

En gylden enke på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gift kvinde går til yderligheder, da hun finder ud af, at hun står til at arve millioner fra en rig onkel – men kun hvis hun er single.Se En gylden enke på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

En gylden enke havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En gylden enke på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om En gylden enke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En gylden enke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En gylden enke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En gylden enke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar