Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘En helt normal familie’ får premiere på Netflix – Se trailer

‘En helt normal familie’ får premiere på Netflix – Se trailer

24/10/2023 | Flixfilm

Det svenske krimidrama ‘En helt normal familie’, som er baseret på den bedstsælgende bog med samme navn af Mattias Edvardsson, har netop fået premieredato.

Serien, der er på seks episoder, har på Netflix den 24. november og nederst i artiklen kan du se første trailer.

‘En helt normal familie’ handler om Familien Sandell – en helt almindelig familie – der består af præsten Adam, advokaten Ulrika og deres 19-årige datter Stella. De lever et tilsyneladende perfekt liv i en poleret villaby uden for Lund.

En dag ændres alt, da Stella ender i varetægt, anklaget for mord. Hendes fortvivlede forældre ved ikke, hvad de skal gøre. Hvad er der egentlig sket? De vil hjælpe Stella for enhver pris, men spørgsmålet er, om de virkelig kender deres datter? Eller hinanden?

Artiklen fortsætter under annoncen

I hovedrollerne ses Alexandra Karlsson Tyrefors, der har sin skuespilsdebut, Lo Kauppi (‘Modus’, ‘Ægte Mennesker’) og Björn Bengtsson (‘The Last Kingdom’, ‘Lust’).

LÆS OGSÅ:   'Black Mirror' vender tilbage med sæson 7

Serien er optaget i Lund, Sverige og instrueret af Per Hanefjord ‘(Hamilton’), mens manuskriptet er skrevet af Anna Platt (‘Knutby’) og Hans Jörnlind (‘Top Dog’).

Den svenske spændingsroman har solgt over 550.000 eksemplarer i 35 lande over hele verden, hvor historien om en forbrydelse og en families undergang fortælles gennem en usædvanlig tredelt struktur, hvor sandheden om, hvad der virkelig skete, afsløres lidt efter lidt. Romanen minder om den klaustrofobiske psykologiske opfindsomhed i Gillian Flynns ‘Gone Girl’ og de mesterlige karakterer i Malin Persson Giolitos ‘Størst af alt.’

‘En helt normal familie’ har premiere på Netflix Danmark den 24. november.
Skriv kommentar