Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » En helt på 30 dage

En helt på 30 dage

26/05/2023 | Flixfilm

En helt på 30 dage på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne feel-good-komedie stræber en klodset ung betjent efter at imponere sin partner, da han får at vide, at han kun har en måned tilbage at leve i.Se En helt på 30 dage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

En helt på 30 dage havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En helt på 30 dage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om En helt på 30 dage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En helt på 30 dage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En helt på 30 dage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En helt på 30 dage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar