Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En idyllisk lille by

En idyllisk lille by

14/04/2023 | Flixfilm

En idyllisk lille by på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En velhavende mand, der har absolut magt over sin lille by, føler sig truet, da en stædig dommer undersøger omstændighederne omkring hans kones mystiske dødsfald.Se En idyllisk lille by på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

En idyllisk lille by havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En idyllisk lille by på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om En idyllisk lille by ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En idyllisk lille by stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En idyllisk lille by, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En idyllisk lille by er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar