Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En Pilgrims Død

En Pilgrims Død

01/01/2014 | Ingen kommentarer

Se En Pilgrims Død på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne serie er baseret på Leif GW Perssons prisbelønnede trilogi om efterforskningen af Palmemordet. Lars Martin Johansson og hans team kommer tættere på sandheden og motivet.


Se En Pilgrims Død på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


En Pilgrims Død havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om En Pilgrims Død ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til En Pilgrims Død herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til En Pilgrims Død er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En Pilgrims Død stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar