Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En smuk kone

En smuk kone

26/06/2022 | Flixfilm

En smuk kone på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et lykkeligt ægtepar får vendt tilværelsen på hovedet, da en charmerende fotograf beder konen om at lade sig fotografere nøgen til en populær kalender.

En smuk kone havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En smuk kone på YouTube.Se En smuk kone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om En smuk kone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En smuk kone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En smuk kone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En smuk kone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar