Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En Som Hodder

En Som Hodder

20/12/2014 | Flixfilm

Se En Som Hodder på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En dreng i tredje klasse med en meget livlig fantasi får til opgave at redde verden. Han starter med en fjerntliggende ø ud for Afrika.


Se En Som Hodder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEn Som Hodder havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om En Som Hodder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til En Som Hodder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til En Som Hodder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En Som Hodder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar