Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; ‘En del af dig’

En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; ‘En del af dig’

07/05/2024 | Flixfilm

I slutningen af måneden har Netflix premiere på den svenske film ‘En del af dig’ aka ‘En Del av Dig’ og nu kan streamingtjenesten afsløre første trailer til det bittersøde ungdomsdrama.

‘En del af dig’ har premiere den 31. maj, og nederst i artiklen kan du finde den nye trailer.

Coming-of-age-drama er en rørende fortælling om livets op- og nedture fortalt gennem øjnene på den 17-årige Agnes, som forsøger at finde mening i sig selv.

Agnes (Felicia Maxime) ser op til sin ældre søster Julia (Zara Larsson), som tilsyneladende har alt, hvad Agnes ønsker sig: Hun dater Noel, er populær i skolen og dominerer til festerne. Agnes ønsker brændende at være mere som hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da en katastrofe indtræffer, bliver Agnes’ liv på hovedet, og hun står over for at skulle genopfinde sig selv. Pludselig ser det ud til, at hun kan få alt, hvad hun nogensinde har ønsket sig, men spørgsmålet er, hvad det vil koste hende?

LÆS OGSÅ:   Se første trailer til 'Beverly Hills Cop 4'

Det følelsesladede ungdomsdrama er den verdensberømte sangerinde Zara Larssons første rolle og har foruden allerede nævnte, også Edvin Ryding, Ida Engvoll, Alva Bratt på rollelisten.

Michaela Hamilton har skrevet manuskriptet til filmen, mens den er instrueret af den anerkendte forfatter og podcastprofil Sigge Eklund.

‘En del af dig’ kan ses på Netflix Danmark fra den 31. maj.
Skriv kommentar