Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » En ven af Vincent

En ven af Vincent

26/08/2021 | Flixfilm

En ven af Vincent på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter med nød at næppe at have overlevet et mordforsøg beder en trompetist og skørtejæger en musikerven om at hjælpe med at finde ud af, hvem han kan have såret.

En ven af Vincent havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til En ven af Vincent på YouTube.Se En ven af Vincent på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om En ven af Vincent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at En ven af Vincent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame En ven af Vincent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til En ven af Vincent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar