Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Encordades

Encordades

12/06/2022 | Flixfilm

Encordades på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med personlige beretninger og arkivfilm bringer denne dokumentar os på en rejse gennem kvindernes historie inden for bjergbestigning og klatring i Spanien.

Encordades havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Encordades på YouTube.Se Encordades på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Encordades ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Encordades stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Encordades, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Encordades er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar