Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Encounters’: Fire sande historier om møder med rumvæsner og UFO’er

‘Encounters’: Fire sande historier om møder med rumvæsner og UFO’er

14/09/2023 | Flixfilm

I årtier har vi afskrevet møder med rumvæsener som konspirationsteorier, og personer, der har oplevet det uforklarlige, som tossede.

Men nu bekræfter afsløringer fra whistleblowers og hemmelige Pentagon-programmer, at…vi ikke er alene i universet!

Netflix dykker ned i den nye dokumentarserie ‘Encounters’, produceret af Steven Spielbergs anerkendte Amblin Television, og udforsker fire ekstraordinære sande historier om mødet med overnaturlige fænomener.

‘Encounters’ består af fire episoder, og nederst i artiklen kan du finde en trailer til den spændende serie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nye og chokerende afsløringer fra personer inden for militæret, som er trådt frem og har delt deres møder med rumvæsener, UFO’er og hemmelige Pentagon-programmer, har pludselig gjort et emne, som vi i årtier har betragtet som konspirationsteorier, yderst aktuelt.

Hver episode af ‘Encounters’ er som en kortfilm, der fokuserer på en enkelt historie. Det kan være mærkelige lys på himlen over en lille by i Texas, ubåds-lignende rumfartøjer, der skræmmer en kystlandsby i Wales, møder mellem rumvæsener og skolebørn i Zimbabwe eller rapporter om ikke-menneskelig intelligens, der har påvirket et atomkraftværk i Japan.

LÆS OGSÅ:   Netflix teaser katastrofefilm 'Leave The World Behind' med Julia Roberts og Ethan Hawke

Historierne fortælles fra øjenvidners perspektiv – på de steder, hvor begivenhederne fandt sted – og de ledsages af førende forskere og militært personel.

Det er en spændende kosmisk detektivhistorie, der på tværs af forskellige steder, tider og kulturer afslører bemærkelsesværdige ligheder og én forbløffende sandhed: Møder med rumvæsener er globale, overvældende og fuldstændig anderledes, end vi nogensinde havde forestillet os.

‘Encounters’ aka ‘Nærkontakt’ har premiere på Netflix Danmark den 27. september.
Skriv kommentar