Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

End Game

04/05/2018 | Flixfilm

Se End Game på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Rob Epstein, Jeffrey Friedman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English, Persian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Dødeligt syge patienter uden udsigt til helbredelse møder ekstraordinære medicinske behandlere, der forsøger at ændre vores indstilling til livet og døden.


Se End Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEnd Game (Slutspillet) havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om End Game (Slutspillet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til End Game herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til End Game (Slutspillet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at End Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar