Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » End of Days

End of Days

01/01/2016 | Flixfilm

Se End of Days på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Peter Hyams
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne, Robin Tunney, Kevin Pollak
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En udbrændt tidligere politimand får til opgave at redde verden, da Satan overtager en bankiers krop i et forsøg på at parre sig med en ung kvinde og starte ragnarok.


Se End of Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEnd of Days havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om End of Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til End of Days herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til End of Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at End of Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar