Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » End of Days

End of Days

01/01/2016 | Flixfilm

Se End of Days på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Peter Hyams
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne, Robin Tunney, Kevin Pollak
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En udbrændt tidligere politimand får til opgave at redde verden, da Satan overtager en bankiers krop i et forsøg på at parre sig med en ung kvinde og starte ragnarok.

End of Days havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se End of Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om End of Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at End of Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame End of Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til End of Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar