Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » End of the Road

End of the Road

09/09/2022 | Flixfilm

End of the Road på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Millicent Shelton
Skuespillere: Queen Latifah, Ludacris, Mychala Lee
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Brenda, der netop er blevet enke, kæmper for at beskytte sin familie på et rystende roadtrip, da et mord og en forsvundet pose penge bringer dem i fare.

End of the Road havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til End of the Road på YouTube.Se End of the Road på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om End of the Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at End of the Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame End of the Road, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til End of the Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar