Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » End of Watch

End of Watch

01/11/2016 | Flixfilm

Se End of Watch på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: David Ayer
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Natalie Martinez, Anna Kendrick
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Betjentene Taylor og Zavala patruljerer gaderne i South Central Los Angeles, et område, hvor banderne og narkovolden hersker.


Se End of Watch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEnd of Watch havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om End of Watch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til End of Watch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til End of Watch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at End of Watch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar