Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Endelig trailer til ‘The Rain’: “Når regnen falder, falder vi alle”

Endelig trailer til ‘The Rain’: “Når regnen falder, falder vi alle”

25/04/2018 | Flixfilm

Netflix har lanceret den endelige trailer til den første danske original-serie; ‘The Rain’, der får global premiere i Danmark den 4. maj.

Se traileren nederst i artiklen.

I ‘The Rain’ er civilisationen, som vi kender den, forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være den, de vil. Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post- apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.

LÆS OGSÅ:   Netflix afslører 'Monster'-efterfølger til 'Dahmer'

Flixfilm har fået adgang til de tre første afsnit af serien og vi er i skrivende stund ved at lave en anmeldelse, som vil være klar på premieredatoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Rain’ er skabt af Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo, mens rollerne bl.a. besættes af Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg.

Se ‘The Rain’ på Netflix Danmark fra den 4. maj.
Skriv kommentar