Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Endless Love

Endless Love

16/05/2021 | Flixfilm

Endless Love på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Shana Feste
Skuespillere: Gabriella Wilde, Alex Pettyfer, Bruce Greenwood
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I denne genindspilning af kultklassikeren fra 1981 bliver den hede første kærlighed mellem to teenagere til en besættelse, da deres forældre prøver at adskille dem.

Endless Love havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Endless Love på YouTube.Se Endless Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Endless Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Endless Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Endless Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Endless Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar