Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Endless Night

Endless Night

03/08/2022 | Flixfilm

Endless Night på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hanane El Yousfi, Chine Thybaud, Théo Augier
Spilletid: N/A
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: For at undslippe det monotone liv i forstaden bliver en sky 17-årig ven med en flok teenagere, som tager et stof, der gør, at de kan drømme, mens de er vågne.

Endless Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Endless Night på YouTube.Se Endless Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Endless Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Endless Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Endless Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Endless Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar