Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Endnu en ‘Resident Evil’-serie på vej

Endnu en ‘Resident Evil’-serie på vej

29/09/2020 | Flixfilm

Endnu en Resident Evil serie paa vejDet er blot få måneder siden, at streamingtjenesten Netflix kunne afsløre, at de er på vej med en ny live-action serie baseret på det bedstsælgende horror-videospil ‘Resident Evil’.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvornår ‘Resident Evil’-serien, som bliver på 8 episoder og instrueres af Bronwen Hughes (‘The Walking Dead’, ‘The Journey Is the Destination’) får premiere på Netflix Danmark.

Men nu kan Netflix afsløre, at endnu en serie baseret på serien netop nu er i produktion og har frigivet en kort teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Serien ‘Resident Evil: Infinite Darkness’, der er en original CG anime horror-action serie, bygger videre på en historien om de to populære karakterer Leon S. Kennedy og Claire Redfield, mens serien vil foregå i et miljø, som ikke er set før .

LÆS OGSÅ:   Se teaser til sidste sæson af 'Arcane'

‘Resident Evil: Infinite Darkness’ produceres af Capcoms Hiroyuki Kobayashi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er snart 25 år siden, at første ‘Resident Evil’ videospil udkom til Sony PlayStation i 1996 og blev en stor succes, som resulterede i utallige udvidelser. Der er solgt over 100 millioner spil siden lanceringen af første spil. Samtidig er der lavet hele seks biograffilm, der tilsammen har indspillet mere end $1,2 milliarder dollars. Det er den mest indbringende filmserie baseret på et videospil nogensinde.

‘Resident Evil: Infinite Darkness’ får premiere på Netflix Danmark i 2021.
Skriv kommentar