Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Endnu en teaser til Netflix-serien Stranger Things

Endnu en teaser til Netflix-serien Stranger Things

27/06/2016 | Flixfilm

stranger-things-netflix-dk-300x218Netflix giver nu endnu en forsmag på spændingsserien Stranger Things, der har eksklusiv premiere den 15. juli. I starten af måneden offentliggjorde Netflix en trailer fra den overnaturlige serie, men denne gang er det den mystiske karakter “11”, der er i fokus. Se klippet nederst i artiklen.

Da drengen Will Byers forsvinder fra sit hjem, indleder hans venner en intens eftersøgning for at finde ham. Under deres søgning støder drengene på en mærkværdig pige, der er på flugt. Pigen er skaldet og bærer en mystisk tatovering på håndleddet, med tallet ”11”. Drengene bliver venner med den mystiske pige og begynder straks, at grave i detaljerne om hende. Efterhånden finde de ud af, at hun måske kan være med til at løse de mysterier, der lurer under overfladen i den lille by.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Mr. Good: Cop or Crook?'

Stranger Things har Winona Ryder i hovedrollen som Will Byers’ mor. Foruden Ryder medvirker også David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo og Caleb McLaughlin.

De to tvillingebrødre Matt Duffer og Ross Duffer har skrevet manuskriptet og er også at finde bag kameraet på serien. Der venter seerne mystik, gys og spænding i Stranger Things, som er The Duffer Brothers hyldest til 80’ernes kultklassikere som ET, Goonies og Stand by Me.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Stranger Things på Netflix Danmark fra d. 15. juli. Første sæson er 8 episoder med en varighed på en time pr afsnit.Skriv kommentar