Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enemies In-Law

Enemies In-Law

26/08/2016 | Flixfilm

Enemies In-Law på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Kim Jin Young
Skuespillere: Jin-Woong Bae, Hyuk Choi, Jong-Hyun Hong
Spilletid: 119 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En forbryders søn drømmer om at gifte sig med en betjent og bruger sine forældres ekspertise til at hjælpe sin potentielle brud med at opklare en sag.

Enemies In-Law havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enemies In-Law på YouTube.Se Enemies In-Law på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Enemies In-Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enemies In-Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enemies In-Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enemies In-Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar