Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enemigo íntimo

Enemigo íntimo

21/10/2020 | Flixfilm

Enemigo íntimo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To søskende, der blev adskilt som børn og ikke længere kan kende hinanden, bliver modstandere i en krig, der involverer narko, kriminalitet og bedrag.

Enemigo íntimo (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enemigo íntimo på YouTube.Se Enemigo íntimo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Enemigo íntimo (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enemigo íntimo (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enemigo íntimo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enemigo íntimo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar