Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enemy at the Gates

Enemy at the Gates

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Enemy at the Gates på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Jean-Jacques Annaud
Skuespillere: Jude Law, Ed Harris, Rachel Weisz, Joseph Fiennes
Spilletid: 131 min
Land: Ireland, UK, France, Germany, USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: I 1942 gør indbyggerne i Stalingrad modstand ansporet af deres lokale helt, snigskytten Vassili. Derfor sender tyskerne deres bedste snigskytte til Stalingrad.


Se Enemy at the Gates på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Enemy at the Gates havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Enemy at the Gates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Enemy at the Gates herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Enemy at the Gates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enemy at the Gates stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar