Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enemy at the Gates

Enemy at the Gates

01/01/2021 | Flixfilm

Se Enemy at the Gates på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, History, War
Instruktør: Jean-Jacques Annaud
Skuespillere: Jude Law, Ed Harris, Rachel Weisz, Joseph Fiennes
Spilletid: 131 min
Land: Ireland, UK, France, Germany, USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I 1942 gør indbyggerne i Stalingrad modstand ansporet af deres lokale helt, snigskytten Vassili. Derfor sender tyskerne deres bedste snigskytte til Stalingrad.

Enemy at the Gates havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Enemy at the Gates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enemy at the Gates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enemy at the Gates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enemy at the Gates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enemy at the Gates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar