Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Enemy

15/05/2015 | Flixfilm

Se Enemy på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Denis Villeneuve
Skuespillere: Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Sarah Gadon
Spilletid: 91 min
Land: Canada, Spain, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da en kedelig akademiker ser sin dobbeltgænger i en film, begynder han en eftersøgning, der fører ham til en birolleskuespiller med nøjagtigt samme udseende.

Enemy havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Enemy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enemy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enemy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enemy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enemy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar