Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enissa Amani: Ehrenwort

Enissa Amani: Ehrenwort

27/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Enissa Amani: Ehrenwort på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Max Amini
Skuespillere: Enissa Amani
Spilletid: 60 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: I denne liveoptagelse fra Hamborg deler den iransk-tyske komiker Enissa Amani sit syn på tysk ingeniørvidenskab, skattefradrag og god takt og tone i online fanmail.


Se Enissa Amani: Ehrenwort på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Enissa Amani: Ehrenwort havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Enissa Amani: Ehrenwort ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Enissa Amani: Ehrenwort herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Enissa Amani: Ehrenwort er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enissa Amani: Ehrenwort stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar