Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enissa Amani: Ehrenwort

Enissa Amani: Ehrenwort

27/04/2018 | Flixfilm

Se Enissa Amani: Ehrenwort på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Max Amini
Skuespillere: Enissa Amani
Spilletid: 60 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.6

Handling: I denne liveoptagelse fra Hamborg deler den iransk-tyske komiker Enissa Amani sit syn på tysk ingeniørvidenskab, skattefradrag og god takt og tone i online fanmail.

Enissa Amani: Ehrenwort havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Enissa Amani: Ehrenwort på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enissa Amani: Ehrenwort ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enissa Amani: Ehrenwort stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enissa Amani: Ehrenwort, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enissa Amani: Ehrenwort er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar