Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enkeltbillet

Enkeltbillet

28/10/2021 | Flixfilm

Se Enkeltbillet på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Short, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Frederik Le Févre Honoré, Christian Andersen, Nanna Bach, Frederik Honore
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En tyv på flugt bliver anklaget for en forbrydelse, han ikke har begået, og må kæmpe mod uret for at rense sit navn og beskytte sin kæreste.

Enkeltbillet havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enkeltbillet på YouTube.Se Enkeltbillet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enkeltbillet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enkeltbillet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enkeltbillet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enkeltbillet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar