Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Enklava

12/06/2022 | Flixfilm

Enklava på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I efterkrigstidens etnisk opdelte Kosovo begiver en ensom tiårig dreng sig væk fra sit hjem i en serbisk enklave for at blive venner med de lokale albanske børn.Se Enklava på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Enklava havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enklava på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Enklava ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enklava stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enklava, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enklava er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar