Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enlighten Us

Enlighten Us

18/01/2017 | Flixfilm

Enlighten Us på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Jenny Carchman
Skuespillere: James Arthur Ray
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne dokumentar dykker ned i historien bag den berømte selvhjælpsguru, der er dømt for passiv medvirken til drab på tre disciple.

Enlighten Us havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enlighten Us på YouTube.Se Enlighten Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enlighten Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enlighten Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enlighten Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enlighten Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar