Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enloquecidas

Enloquecidas

26/07/2022 | Flixfilm

Enloquecidas på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktion: Juan Luis Iborra
Skuespillere: Silvia Abascal, Valeria Arribas, Asunción Balaguer
Spilletid: 96 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da hendes livs kærlighed forsvinder på mystisk vis, tager en ung kvinde med sin tante ud på en rejse gennem byen for at finde ud af, hvad der skete.

Enloquecidas havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enloquecidas på YouTube.Se Enloquecidas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enloquecidas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enloquecidas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enloquecidas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enloquecidas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar