Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Enola Holmes 2’ trailer med Millie Bobby Brown og Henry Cavill er landet

‘Enola Holmes 2’ trailer med Millie Bobby Brown og Henry Cavill er landet

30/09/2022 | Flixfilm

De to detektivsøskende Enola og Sherlock Holmes, som spilles af henholdsvis Millie Bobby Brown og Henry Cavill er tilbage i actionkomedien ‘Enola Holmes 2’, der kan ses på Netflix den 4. november.

Nu har streamingtjenesten løftet sløret for første trailer, der kan ses nederst i artiklen.

I efterfølgeren til ‘Enola Holmes’, som blev et kæmpe streaminghit med mere end 76 millioner seere, åbner Enola sit eget detektivbureau. Hun opdager dog hurtigt, at det ikke er så nemt at være alene på pinden og opklare sager.

Da hun er tæt på at lukke butikken, dukker en tynd og forsulten pige op og tilbyde Enola hendes første rigtige detektivsag; hun skal finde hendes forsvundne søster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke så nemt, som det umiddelbart kunne lyde til for Enola, og hun må derfor se sig nødsaget til at få hjælp fra venner – og Sherlock – for at opklare sit mysterium.

LÆS OGSÅ:   'Rebel Moon: The Zack Snyder Cut' får premieredato

Filmen instrueres igen af Harry Bradbeer, der foruden den første film også har instrueret afsnit af både ’Fleabag’ og ’Killing Eve’, mens at manuskripter også er skrevet af gengangeren Jack Thorne (‘Harry Potter and the Cursed Child’).

Foruden Millie Bobby Brown og Henry Cavill medvirker også Louis Partridge som Tewkesbury, Susan Wokoma som Edith, Adeel Akhtar som Lestrade og Helena Bonham-Carter som Enolas mor Eudoria. Herudover er David Thewlis og Sharon Duncan-Brewster også kommet på rollelisten i efterfølgeren.

Se ‘Enola Holmes 2’ på Netflix Danmark den 4. november.
Skriv kommentar