Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enola Holmes 2

Enola Holmes 2

04/11/2022 | Flixfilm

Enola Holmes 2 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Harry Bradbeer
Skuespillere: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis
Spilletid: 129 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Enola påtager sig sin første officielle sag som detektiv, men for at løse mysteriet om en forsvundet pige, får hun brug for hjælp fra venner – og bror Sherlock.

Enola Holmes 2 havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enola Holmes 2 på YouTube.Se Enola Holmes 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Enola Holmes 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enola Holmes 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enola Holmes 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enola Holmes 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar