Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enola Holmes

Enola Holmes

23/09/2020 | Flixfilm

Se Enola Holmes på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery
Instruktør: Harry Bradbeer
Skuespillere: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin, Helena Bonham Carter
Spilletid: 123 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Mens hun leder efter sin forsvundne mor, må den ukuelige teenager Enola Holmes bruge sine detektivevner til at snyde sin bror Sherlock og hjælpe en lord på flugt.

Enola Holmes havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Enola Holmes på Netflix


Anmeldelse: Enola Holmes

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enola Holmes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enola Holmes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enola Holmes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enola Holmes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar