Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Enough

15/08/2021 | Flixfilm

Se Enough på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Michael Apted
Skuespillere: Jennifer Lopez, Billy Campbell, Tessa Allen
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En mishandlet kone indser, at hendes mand ikke er den vidunderlige mand, hun engang troede, han var. Da hun flygter med sin datter, forfølger han dem ubarmhjertigt.

Enough havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enough på YouTube.



Se Enough på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enough ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enough stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enough, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enough er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar