Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enrico Piaggio – An Italian Dream

Enrico Piaggio – An Italian Dream

31/03/2021 | Flixfilm

Enrico Piaggio – An Italian Dream på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Umberto Marino
Skuespillere: Violante Placido, Alessio Boni, Beatrice Grannò
Spilletid: 102 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Iværksætteren Enrico Piaggio er på randen af konkurs, da han udtænker en ny opfindelse, som sætter verden i bevægelse.

Enrico Piaggio – An Italian Dream havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enrico Piaggio – An Italian Dream på YouTube.Se Enrico Piaggio – An Italian Dream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Enrico Piaggio – An Italian Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enrico Piaggio – An Italian Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enrico Piaggio – An Italian Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enrico Piaggio – An Italian Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar