Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enter the Anime

Enter the Anime

05/08/2019 | Flixfilm

Se Enter the Anime på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Alex Burunova
Skuespillere: Shinji Aramaki, Kôzô Morishita, Tania Nolan
Spilletid: 58 min
Land: United States, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 2.5

Handling: Hvad er anime? Dette hæsblæsende kig bag kulisserne prøver at finde svarene med hjælp fra nogle af genrens mestre.

Enter the Anime havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enter the Anime på YouTube.Se Enter the Anime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Enter the Anime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enter the Anime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enter the Anime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enter the Anime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar