Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enter the Dragon

Enter the Dragon

23/03/2016 | Flixfilm

Enter the Dragon på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Robert Clouse
Skuespillere: Bruce Lee, John Saxon, Jim Kelly
Spilletid: 102 min
Land: Hong Kong, United States
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Bruce Lees sidste film er nu en ægte kampsportsklassiker, hvor Lee spiller en munk, der deltager i en brutal turnering, som kun de bedste bliver inviteret til.

Enter the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Enter the Dragon på YouTube.Se Enter the Dragon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Enter the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enter the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Enter the Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Enter the Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar