Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Enter the Dragon

Enter the Dragon

23/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Enter the Dragon på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Robert Clouse
Skuespillere: Bruce Lee, John Saxon, Jim Kelly, Ahna Capri
Spilletid: 102 min
Land: Hong Kong
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Bruce Lees sidste film er nu en ægte kampsportsklassiker, hvor Lee spiller en munk, der deltager i en brutal turnering, som kun de bedste bliver inviteret til.


Se Enter the Dragon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Enter the Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Enter the Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Enter the Dragon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Enter the Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Enter the Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar