Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Entertaining Mr. Sloane

Entertaining Mr. Sloane

01/01/2022 | Flixfilm

Se Entertaining Mr. Sloane på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktion: Douglas Hickox
Skuespillere: Beryl Reid, Harry Andrews, Peter McEnery
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ældre nymfoman og hendes hemmeligt homoseksuelle bror falder for deres fars morder og afpresser ham til at opfylde deres bizarre ønsker.

Entertaining Mr. Sloane havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Entertaining Mr. Sloane på YouTube.Se Entertaining Mr. Sloane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Entertaining Mr. Sloane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Entertaining Mr. Sloane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Entertaining Mr. Sloane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Entertaining Mr. Sloane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar