Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Entourage

Entourage

26/04/2016 | Flixfilm

Se Entourage på Netflix

Indspilningsår: 2004–2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: I denne filmopfølgning til tv-serien får Hollywood-superstjernen Vincent Chase sin debut som instruktør med opbakning af sin superstressede filmstudiedirektør Ari.


Se Entourage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Entourage havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Entourage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Entourage:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Entourage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Entourage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar