Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Entrapment

Entrapment

01/11/2014 | Flixfilm

Se Entrapment på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Crime, Romance, Thriller
Instruktør: Jon Amiel
Skuespillere: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Ving Rhames, Will Patton
Spilletid: 113 min
Land: USA, UK, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Da en tyv, som har trukket sig tilbage, bliver impliceret i et uvurderligt maleris forsvinden, lægger en forsikringsagent en fælde for at fange sin mistænkte.


Se Entrapment på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEntrapment havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Entrapment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Entrapment herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Entrapment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Entrapment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar