Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Entrapment

Entrapment

15/03/2023 | Flixfilm

Entrapment på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Action, Crime, Romance
Instruktion: Jon Amiel
Skuespillere: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Ving Rhames
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en tyv, som har trukket sig tilbage, bliver impliceret i et uvurderligt maleris forsvinden, lægger en forsikringsagent en fælde for at fange sin mistænkte.Se Entrapment på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Entrapment havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Entrapment på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Entrapment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Entrapment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Entrapment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Entrapment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar