Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Entrapped

Entrapped

08/09/2022 | Flixfilm

Entrapped på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ólafur Darri Ólafsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Thomas Bo Larsen
Spilletid: N/A
Land: Iceland
Sprog: Icelandic
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I en ny sæson af 'Fanget – en morder iblandt os' efterforsker Andri og Hinrika mordet på et kultmedlem, der har forbindelse til en jordstrid og en forsvundet kvinde.Se Entrapped på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Entrapped (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Entrapped på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Entrapped (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Entrapped (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Entrapped, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Entrapped er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar