Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Envy

18/03/2015 | Flixfilm

Se Envy på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktør: Barry Levinson
Skuespillere: Ben Stiller, Jack Black, Rachel Weisz, Amy Poehler
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Da den ene del af et par fjolser bliver rig ved at sælge en opfindelse, er det lige ved at betyde afslutningen på hans livslange forhold til sin bedste ven.


Se Envy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEnvy havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Envy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Envy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Envy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Envy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar