Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Epic Movie

Epic Movie

01/11/2014 | Flixfilm

Se Epic Movie på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure, Comedy
Instruktør: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Skuespillere: Kal Penn, Adam Campbell, Jennifer Coolidge, Jayma Mays
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.4

Beskrivelse: Fire forældreløse børn besøger en magisk chokoladefabrik, hvor en fortryllet garderobe fører dem tilbage til landet Gnarnia i denne spoof over adskillige populære film.


Se Epic Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEpic Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Epic Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Epic Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Epic Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Epic Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar