Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Epic

03/10/2019 | Flixfilm

Epic på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Chris Wedge
Skuespillere: Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Beyoncé
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En teenagepige transporteres på magisk vis til en fortryllet skov, hvor hun bekæmper ondskab sammen med en broget flok beboere.

Epic (Skovens hemmelige rige) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Epic på YouTube.Se Epic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Epic (Skovens hemmelige rige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Epic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Epic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Epic (Skovens hemmelige rige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar