Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Epic

03/10/2019 | Flixfilm

Se Epic på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy, Mystery, Thriller
Instruktør: Chris Wedge
Skuespillere: Blake Anderson, Aziz Ansari, Allison Bills, Jim Conroy
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En teenagepige transporteres på magisk vis til en fortryllet skov, hvor hun bekæmper ondskab sammen med en broget flok beboere.


Se Epic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEpic (Skovens hemmelige rige) havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Epic (Skovens hemmelige rige) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Epic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Epic (Skovens hemmelige rige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Epic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar