Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Episk afslutning: ‘Ragnarok’ sæson 3 har premiere efter sommerferien

Episk afslutning: ‘Ragnarok’ sæson 3 har premiere efter sommerferien

27/06/2023 | Flixfilm

Netflix kan i dag meddele, at den tredje og sidste sæson af ‘Ragnarok’ kommer efter sommerferien.

Sæson 3 af ‘Ragnarok’, som er skabt, skrevet og produceret af Adam Price (‘Borgen’, ‘Herrens Veje’, Spise med Price), har premiere på streamingtjenesten den 24. august.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Ragnarok’ der er et coming-of-age drama inspireret af den nordiske mytologi, lægger i sidste sæson op til en episk kamp mellem guder og kæmper, hvor karakteren Magne’s udholdenhed blive sat på sin ultimative prøve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om den nye sæson, skriver Netflix;

Hvad gør du, når du er en 18-årig gymnasieelev i en lille by i Norge og har indset, at du er den udvalgte, hvis opgave det er at stå op imod en gammel og ekstremt magtfuld fjende, der ikke bare har hele byen, men hele landet i et jerngreb?

Magne skal forsøge at bekæmpe denne fjende, men hvordan bevarer man roen og træffer de rigtige valg, når man er en forelsket teenager, pludselig bevæbnet med verdens mægtigste våben, samtidig med at man skal finde ud af, hvem man er?

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Wonderful Story of Henry Sugar'

Magne skal veje hver eneste skridt på sin rejse fra barn til voksen. Han skal navigere i de mange relationer, han endelig har formået at opbygge i den lille by.

Men hvem er – når det kommer til stykket – hans ven? Og hvem er hans fjende?

Castet til ‘Ragnarok’ tæller blandt andet David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson.

Se ‘Ragnarok‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan streames fra den 24. august.
Skriv kommentar