Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Episodes

01/02/2014 | Flixfilm

Se Episodes på Netflix

Indspilningsår: 2011–2017
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt LeBlanc, Stephen Mangan, Tamsin Greig, John Pankow
Spilletid: 30 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I håbet om at skabe en amerikansk version af deres britiske komedieserie løber to manuskriptforfattere ind i mange kulturelle problemer, for eksempel deres hovedperson.


Se Episodes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkEpisodes havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Episodes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Episodes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Episodes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Episodes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar