Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Equals

01/08/2019 | Flixfilm

Se Equals på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Drake Doremus
Skuespillere: Nicholas Hoult, Vernetta Lopez, Scott Lawrence, Kate Lyn Sheil
Spilletid: 101 min
Land: USA, Indonesia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: To unge elskende afviger fra normen bare ved at have romantiske følelser for hinanden i et samfund, hvor mennesker er blevet frataget alle følelser.

Equals havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Equals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Equals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Equals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Equals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Equals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar