Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Equestria Girls: Tales of Canterlot High

Equestria Girls: Tales of Canterlot High

01/10/2017 | Flixfilm

Equestria Girls: Tales of Canterlot High på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain
Spilletid: 22 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Handling: I det alternative univers, Equestria, er ponyerne blevet teenagepiger, som skal lære, hvordan det er at være menneske, mens de går på Canterlot High.

Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Equestria Girls: Tales of Canterlot High på YouTube.Se Equestria Girls: Tales of Canterlot High på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Equestria Girls: Tales of Canterlot High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Equestria Girls: Tales of Canterlot High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar