Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Equestria Girls: Tales of Canterlot High

Equestria Girls: Tales of Canterlot High

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Equestria Girls: Tales of Canterlot High på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I det alternative univers, Equestria, er ponyerne blevet teenagepiger, som skal lære, hvordan det er at være menneske, mens de går på Canterlot High.


Se Equestria Girls: Tales of Canterlot High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Equestria Girls: Tales of Canterlot High herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Equestria Girls: Tales of Canterlot High er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar