Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Equestria Girls: Tales of Canterlot High

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I det alternative univers, Equestria, er ponyerne blevet teenagepiger, som skal lære, hvordan det er at være menneske, mens de går på Canterlot High.


Se Equestria Girls: Tales of Canterlot High på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Equestria Girls: Tales of Canterlot High herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Equestria Girls: Tales of Canterlot High er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Equestria Girls: Tales of Canterlot High (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar